Știri

Transferuri și zvonuri în Premier League: 4 Ianuarie 2017

Fereastra de transferuri e deschisă de 4 zile și deja cluburile din Premier League investesc pentru a se întări și avem și un prim transfer seminificativ confirmat.

Campioana Leicester l-a transferat pe mijlocașul defensiv Ndidi (nigerian, 20 de ani) de la Genk, pentru 15 milioane de Lire. Ndidi este a doua încercare de a-l înlocui pe N’Golo Kante (plecat la Chelsea în vară), după ce francezul Namphalys Mendy a intrat doar de 4 ori în prima jumătate de sezon pentru Vulpi. Sursa: Contul de Twitter al clubului.

Iată cele mai relevante zvonuri de  transferuri de astăzi, 4 Ianuarie 2017:

  1. Ademola Lookman, extremă stânga, 19 ani de la Charlton, va semna cu Everton. Internaționalul englezul a înscris 5 goluri și a reușit două pase decisive în League One, a treia divizie engleză, în acest sezon. Sursa: Sky Sports.
  2. Middlesbrough a confirmat transferul lui Rudy Gestede (internațional din Benin, 28 de ani). Atacantul a înscris 4 goluri în prima parte a sezonului, la Aston Villa (în Championship), după ce reușise 5 goluri pentru același club, în Premier League, în stagiunea trecută. Sursa: Sky Sports.
  3. AC Milan încearcă să-l transfere pe Gerard Deulofeu (22 de ani, spaniol, aripă dreapta) de la Everton. O ofertă a fost deja refuzată de Caramele, conform Gazzetta delo Sport.
Tags

Vlad Bogos

Diavol roșu de când regele Angliei era un francez. Specialist în management de servicii IT, meșteșugar de cuvinte în timpul liber. Fondator al grupului de fani Premier League România și ctitor al acestui site.

Citește și

Close