Suntem un grup de fani ai fotbalului englez care și-au unit forțele pentru a aduce publicului din România analize, știri despre echipe, transferuri și rezultatele cluburilor din Premier League. Venim din medii diverse, nu neapărat legate de jurnalism, ci suntem specialiști în IT, marketing, servicii financiare, design, ingineri și oameni care lucrează în media.

Acest site a început ca un grup de Facebook unde discutam subiectele zilei cu o mână de amici, dar o dată cu adăugarea unor noi membri dezbaterile au devenit complexe și a crescut mult calitatea informației pe care o adunam în mediul perisabil al rețelei sociale. O dată ce am atins acolo un nivel de maturitate al continutului pe care noi îl considerăm superior celui oferit de media tradițională și online (cu mici excepții), am decis împreună să construim acest site.

Din August 2016 există Premier League România, unde comunitatea fanilor celui mai spectaculos fotbal de pe planetă își găsește casa.

Vă mulțumim că sunteți alături de noi și vă deschidem oricând site-ul pentru a publica propria viziune asupra fotbalului englez. Află cum poți face asta aici.

Vlad Bogos – fondator al grupului de fani Premier League România și primul redactor al PremierLeagueRomania.com