Știrea deja s-a propagat în toată presa sportivă din România și a penetrat chiar și canalele din Anglia: Adi Popa, extrema dreapta a Stelei, s-a transferat la Reading, echipa de pe locul 3 din Championship (la final de ianuarie 2017).

Micuțul și rapidul jucător se află la prima experiență în afara campionatului românesc (unde a mai trecut pe la Gloria Buzău și Concordia Chiajna) și a acceptat provocarea de a juca în Championship, probabil cea mai crâncen disputată divizie secundă din lume. 28 de ani are Adi Popa și în cele 210 meciuri jucate pentru Steaua/FCSB, a înscris 25 de goluri și a pasat decisiv pentru alte 46. În 23 de meciuri pentru naționala României, a înscris 4 goluri.

Primul interviu al lui Adi Popa la Reading Football Club a fost o plăcută surpriză pentru fani: românul a ținut bine discuția în engleză și a fost foarte sincer, subliniind de mai multe ori cât de dornic este să joace pentru echipa condusă de o legendă a lui Manchester United, olandezul Jaap Stam.

Adi Popa este, în acest moment, singurul jucător român din Championship, a doua divizie engleză. Din păcate, nicio televiziune din România nu transmite această competiție.

Sursa interviului: Site-ul oficial al lui Reading FC.

Comments

comments