Primul 11 pentru cele două echipe:

Swansea City
Fabianski – Amat, Naughton, Fernandez, Kingsley – Fer, Sigurdsson, Cork, Barrow, Routledge – Llorente
Au mai intrat Jefferson Montero în minutul 55 (Routledge), Sung-Yeung Ki (68, Fer) și Nathan Dyer (85, Barrow)

Hull City
Jakupovic – Robertson, Davies, Livermore, El Mohamady – Meyler, Huddlestone, Clucas, Hernandez, Diomande – Snodgrass
A mai intrat Maloney în minutul 73 (Diomande)

Hull City se află la a doua victorie în primele două etape iar Swansea e la al doilea meci împotriva unei nou-promovate.

Meciul a fost controlat de Swansea dar, la fel ca în meciul pierdut de Liverpool, câștigători au fost cei care au știut să profite de puținele ocazii la maxim. Hull e într-o situație dramatică iar declarația lui Maloney de la sfârșitul meciului spune multe:

Atunci când vine ziua meciului și avem 11-12-13 jucători apți de joc, e clar că ne afectează psihic.

Cu toate astea echipa a legat în mod impresionant două victorii nesperate.
Pentru Hull unul dintre cele mai importante lucruri este că Snodgrass și Diomande se înțeleg foarte bine. Cei doi au combinat frumos în atac și au un joc bun de pase. De fapt, Hull are un joc bun de pase în general pe ofensivă, au construit câteva ocazii clare. Chiar dacă retrogradează – deși sincer sper să nu, pare că jucătorii pun mult suflet – cred că vor lăsa o impresie foarte bună. Pe lângă cele 5 șuturi pe poartă, Hull a mai avut și un penalty clar neacordat pentru Hull, deci scorul putea fi mai mare.

Swansea, pe de altă parte și-a construit multe ocazii dar a ratat incredibil. Sigurdsson a ratat ocazii clare de gol și e păcat să vedem un fotbalist cu mult talent stagnând. După cum am menționat, Hull a câștigat cu 2-0 deși a avut 9 șuturi (5 pe poartă). Swansea a avut posesia (58%) și numărul mai mare de ocazii – 20 de șuturi în total dintre care doar 4 pe poartă, 8 cornere spre diferență de doar 3 pentru Hull.

În altă ordine de idei sâmbătă s-au împlinit 22 de ani de la debutul cu gol al lui Klinsmann la Tottenham.

De revăzut rezumatul meciului respectiv: Sheffield Wednesday – Tottenham 3-4, goluri frumoase (Petrescu a marcat pentru Sheffield, printre alții):

Emisiunea Match Of Tthe Day de etapa asta aici (cât timp va mai fi disponibil link-ul), unde puteți vedea rezumatele și analiza etapei a doua din EPL.

Comments

comments