Atunci când privești echipa ta favorită la televizor, ai impresia că o altă așezare tactică ar fi fost mai bună decât cea aleasă de antrenor. Atunci când fundașul lateral greșește, fiind presat de 2 atacanți adverși, tu strigi în gura mare că ai fi jucat simplu și că nu greșeai sigur din poziția aia.

Știu că tu, cititorule, ești cel mai bun antrenor și cel mai bun jucător de fotbal din fața tastaturii… până în momentul în care te duci cu prietenii la fotbal. Pe un teren sintetic sau de iarbă, se întâmplă să greșești o pasă simplă, de 2 metri, care-ți îngroapă echipa. Tot ce am scris mai sus este valabil pentru toți suporterii marilor echipe.

Pe data de 3 iunie, începând de la ora 10, la baza sportivă Romprim, în Vitan, are loc prima ediție Fans Cup,, un turneu de mini-fotbal dedicat fan-cluburilor românești ale marilor echipe din fotbalul actual. Vor fi 2 grupe de 4 echipe și se vor califica primele două clasate din fiecare grupă, apoi vor urma semifinalele și finala.

Iată grupele de Fans Cup 2017!

Se va juca în regulamentul de la mini-fotbal: 5 jucători în teren plus un portar, nu ai voie ca portar să joci mingea cu mâna dacă o primești de la un coechipier, autul se bate cu mâna, la 6 faulturi într-o repriză se acordă lovitură de la 9 metri împotriva echipei care faultează des și așa mai departe. Nu se vor juca 20 de minute pe repriză, ci 10 minute pentru că jucătorii sunt amatori. Mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook Fans Cup 2017.

Pentru că vor fi prezente și echipele fanilor din Premier League la acest turneu: Liverpool, Arsenal și Manchester United, așa că spectacolul n-are cum să lipsească.

Chiar sunt curios dacă noul contract pe 2 ani al lui Wegner a fisurat sau nu încrederea fanilor lui Arsenal din România în ultimele zile, dacă suporterii lui Liverpool vor aplica gegenpressing sau dacă trofeul Europa League câștigat de Man United îi va face pe fanii Diavolilor Roșii să atace cu încredere turneul de la baza sportivă Romprim.

Urmărește-ne pe Facebook, Twitter și pe canalul de Youtube  pentru a fi la curent cu tot ce contează în fotbalul din Anglia!

Comments

comments