Am adunat aici câteva impresii după Leicester vs Manchester United 1-2 de azi (Vardy – Lingard, Ibrahimovic), capturate la cald, ordonate puțin la rece. S-a jucat cu un trofeu pe masă: super-cupa Angliei (Community Shield).

Manchester United:

  • Martial și Lingard au chef de fotbal, Rooney se simte bine în rolul din spatele vârfului, Valencia e fundaș dreapta, no turning back și cred că se descurcă mai bine în acest rol decât în bandă mai sus, în acest punct al carierei lui.
  • Bailly a fost magistral. Foarte sigur în intervenții (l-a avut pe Vardy în custodie), iese și cu mingea la picior, interceptează. A costat 32M de Lire, dar dacă ăsta e nivelul lui de joc constant, e un chilipir. Mai are și 22 de ani… să vedem cum rezistă maratonului care urmează.
  • Rashford a prins 20 de minute, jucând în banđă, în locul lui Martial. Depay, Schweinsteiger și Darmian nici măcar n-au prins banca.
    O mizerie absolut gratuită marca Mourinho azi: Mata a intrat în locul lui Lingard în minutul 63 și a fost scos în minutul 93 ca să prindă
  • Mikhtarian 45 de secunde în acest meci. Simt că Mata se cere afară cel târziu în iarnă.

Leicester City:

  • Jamie Vardy e la fel de periculos și în debutul noului sezon, n-a pierdut nimic din zvâcul care l-a făcut campion. Mahrez însă n-a fost pe teren.
  • Intrarea lui Musa la Leicester a pus multă presiune pe United, extrem de periculos cu mingea la picior și fața la poartă. Aleargă fantastic, control bun, va fi un jucător important.
  • Demaray Gray are o viteză din alt film (lejer putea alerga la Olimpiadă la 100m), cine l-a găsit e meseriaș (probabil Steve Walsh, care e acum la Everton). Același comentariu precum la Musa, a înclinat terenul spre poarta lui United după pauză.

La final Mourinho pare că-i spunea lui Ranieri, din gesturi: WOW, ce meci fantastic de greu am avut..

Comments

comments